Suomalaista kielikaunotarta ihastellaan jo ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten suomalaisnaisen videosta, joka sai nopeasti maailmanlaajuista suosiota. Sittemmin suosio on suorastaan räjähtänyt, ja parhaillaan videosta kohistaan ympäri maailmaa. Nyt kaunotar on julkaissut suosion saattelemana myös toisen videon.

YouTube
YouTube

Kyseessä on 20-vuotias pietarsaarelainen Sara Maria Forsberg, joka matkii videolla poikkeuksellisen uskottavasti lukemattomia eri kieliä. Jutun juoni on siinä, että todellisuudessa hän puhuu jokaisesta kielestä vain siansaksaa, vaikka kieli kuulostaa hyvin aidolta. Nyt jopa näyttelijä Joseph Gordon-Levitt on hehkuttanut videota Facebookissa.

Jatko-osassaan Sara matkii lisää uusia kieliä ja esittää kertomansa mukaan paremmin muutamia aikaisemmassa videossa nähtyjä.