Hyvästi yleiset vessat! Nyt voit käydä tarpeilla ihmisten kodeissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetin osto- ja myyntipalstoilla on totuttu näkemään joskus kummallisiakin ilmoituksia. Verkko tarjoaa myös mahdollisuuden globaaliin seuranhakuun ja kokemusten reaaliaikaiseen vaihtamiseen. Harvoin kuitenkaan tulisi mieleen etsiä vessaa netistä. Nyt se on kuitenkin mahdollista.

Air PNP
Air PNP

Verkossa on julkaistu verkkosivusto Airpnp, jonka tarkoituksena on kerätä ihmisten vessoja muiden pällisteltäväksi. Vessaa voi päästä myös testaamaan paikan päälle pienestä maksusta. Vessailmoituksessa kuvaillaan tarjolla olevan vessan ominaisuudet ja sijainti sekä hinta.

Käyttäjät voivat jakaa vessakokemuksiaan tähdittämällä kohteita. Sivuston perustajien mukaan yksityisvessojen käyttömahdollisuus pienentää julkista virtsaamista ja samalla ihmiset pääsevät esittelemään kotinsa saniteettitiloja ventovieraille. Palvelussa ei ole vielä yhtäkään suomalaisvessaa ja meitä lähimpänä olevat toiletit sijaitsevat Venäjällä, Tanskassa ja Norjassa.

Air PNP
Air PNP