Jumalainen herkku lanseerattiin – jäätelötäytteinen munkki hivelee makuhermoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmassa on ehkäpä liikaa herkullisia syötäviä, sillä makeanhimon yllättäessä ei välttämättä osaa valita, mitä mussutettavia ostaisi. Silloin kun tekee samaan aikaan mieli sekä suklaata, pullaa, jäätelöä ja karkkeja, saattaa lopulta käydä niin, että ostaa kaikkia ja kärsii sen jälkeen ilkeistä vatsanpuruista.

Afters Ice Cream
Afters Ice Cream

Leivosten ja jäätelöiden kombinaatioita on nähty ennen lähinnä siten, että kylmä syötävä sisältää juustokakun makua tai keksin murusia. Nyt kuitenkin astellaan yhdistelemisessä uudelle tasolle, sillä Afters Ice Cream on tuonut markkinoille jäätelöllä täytettyjä munkkeja.

Herkut ovat hieman samanlaisia kuin hillolla täytetyt donitsit, mutta niiden sisällä on jättisatsi jäätelöä. Halkaistun herkun päälle voi ripotella haluamiaan strösseleitä aina karkkimurskasta pähkinöihin ja suklaamuruihin. Jäämme kuola valuen odottamaan, koska näitä herkkuja saadaan myös Suomeen.