Lukiolaiset keksivät keinon käyttää marijuanaa koulutunneilla salaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaukana ovat ajat jolloin opetushenkilökunta sai rankaista huonosti käyttäytyviä oppilaita karttakepin iskuilla tai tukistamalla. Lapset ja nuoret ovat aina kokeilleet rajoja mitä mielikuvitsellisimmilla keinoilla, ja nyt kannabiksen laillistaneesta Coloradon osavaltiosta kantautuu hurjia uutisia.

YouTube
YouTube

Paikalliset lukiolaiset ovat nimittäin keksineet keinon, kuinka he voivat polttaa pilveä myös kouluajalla. Heillä on käytössään kynän näköiset vaporisaattorit, eli höyrystimet, joiden avulla he voivat hengittää kannabishuuruja liki huomaamatta. Kannabis on laillistettu vain täysi-ikäisten käyttöön ja harva aikuinenkaan nauttii vapaa-ajalle tarkoitetusta päihteestä työpäiviensä aikana.

Kannabis voidaan luokitella myös lääkeaineeksi ja sitä on hyödynnetty historian aikana laajasti erilaisten sairauksien hoidossa. Kuten kaikilla päihteiksi luokiteltavilla aineilla, on myös kannabiksen käytöllä haittavaikutuksia. Kannabis voi todistetusti heikentää lähimuistia ja keskittymiskykyä.