Pätkiikö muisti bileiden jälkeen? Tässä apu ongelmaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oletko innostunut GoPro-kameroista ja kuvailet mielelläsi tapahtumia suoraan tilanteissa ja tien päällä? Kameratekniikkaa voi hyödyntää myös bileillan aikana, jos haluaa vankasta humalatilasta huolimatta muistaa, mitä on edellisen illan aikana ennen sammumistaan tehnyt.

YouTube
YouTube

YouTube-parodiavideolla esitellään uuden vuosituhannen kameraihme, BroPro, joka ottaa dataa haltuun kenen tahansa jässikän tai biletyrkyn illan kulusta. Huonosti menneet iskuyritykset, kumotut shottikierrokset ja strippiluolat eivät saa jäädä unholaan.

Jos et halua päätyä Kauhea kankkunen -elokuvan kaltaiseen tilanteeseen – unohtamaan elämäsi upeinta ja kaameinta iltaa, BroPro lienee ratkaisu asiaan. Kamera on sivistyneen kansakunnan tunnusmerkki. Kun jotain tapahtuu, se pitää kuvata.