Humalainen pariskunta ei saanut tilattua pizzaa – yrittivät polttaa ravintolan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisten arvostelukyky saattaa muuttua ratkaisevasti heidän humalassa ollessaan. Toisinaan iloliemen nauttiminen lipsahtaa kännin puolelle, ja joillekin alkoholi aiheuttaa voimakkaita tunteita. Nyt Oregonissa sijaitsevassa pitseriassa saatiin tuntea erittäin juopuneen pariskunnan aivoitukset.

Kaksi humalaista rakastavaista, 32-vuotias Matthew Bossard ja 36-vuotias Leticia Kagele, olivat intoutuneet maanantaina nauttimaan suuren määrän kuningas alkoholia, kun heille tuli nälkä. Kaksikko hoiperteli paikalliseen Whirled Pies – pitseriaan, mutta henkilökunnan mielestä nälkäiset juopottelijat olivat liian humalassa ravintolaan. Henkilökunta ajoi parin pihalle ja pani pitserian oven lukkoon.

Koska pari ei saanut tilattua pitsaa, alkoivat he mellakoida ravintolan ulkopuolella. Ensin he rikkoivat pitserian lasioven, ja kun he pääsivät sisään, tekivät he Molotovin cocktailin ravintolan verhoista ja mukanaan olleesta väkiviinasta. He heittivät palavan pullon ravintolaan ja jäivät katsomaan liekkejä. Paikalle hälytetty poliisi pidätti pariskunnan pitserian edestä, Time uutisoi.