Kanahaukka kohtasi vesi-ilmapallon – tältä se näytti hidastettuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa on julkaistu runsaasti videoita, joissa näytetään mielenkiintoisia tilanteita tai fysikaalisia ilmiöitä hidastettuina. Perinteisin tapaus lienee vesi-ilmapallon tai muun esineen lävistävän luodin esittäminen suurnopeuskameran linssin läpi kuvattuna.

YouTube
YouTube

Entäpä sitten, kun vesi-ilmapallon rikkoo upea petolintu? Earth Unplugged -YouTube-kanava on julkaissut nyt näyttävän videon haukan ja keltaisen vesi-ilmapallon kohtaamisesta. Kanahaukan pitkät kynnet uppoavat kohteeseen kuin veitsi sulaan voikimpaleeseen aiheuttaen pallon räjähdyksen ja kastelevan vesipurkauksen.

Olemme esitelleet muitakin hidastettuja videoita, joista näyttävimmät liittyvät talojen räjäyttämiseen tai aseilla ampumiseen. Taannoin yhdellä videolla nähtiin superhitaasti palava tulitikku suurennettuna.