Beyoncen hitistä tehtiin herkullinen parodia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beyonce julkaisi viime vuoden lopussa visuaalisen albuminsa, joka osoittautui menestykseksi. Hänen albuminsa eräs hitti on Drunk In Love -kappale, jossa tähti laulaa viettelevästi suhteestaan aviomieheensä Jay-Z:hin. Nyt kappaleesta on tehty donitsiparodia.

Videolla Reggie D. White ja Adrian Anchondo julistavat rakkauttaan Dunkin Donuts -ketjua kohtaan. Amerikka ei ehkä kaipaa enempää donitseja, mutta se ei estä kahta miestä ilmaisematta rakkauttaan herkkuruokaa kohtaan. Videolla heidän nähdään matkivan Beyoncen musiikkivideon kliseitä ja hekumoivan donitsipakkausten kanssa.

Beyonce Giselle Knowles-Carter on itsekin herkkujen perään. Nainen herkutteli taannoin McDonald’s-ravintolassa ja onnistui tekemään kunnon laskun kyseiseen ruokapaikkaan. Hän osti seurueineen ruokaa 850 eurolla manchesterilaisesta pikaruokalasta. Britanniassa ollessaan Beyonce tilaa myös aina Nando’s-ravintolaketjun kanaruokia.