Mies ei saanut vaimolta seksiä – heitti leivänpaahtimella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seksin puute ei tee miehelle hyvää, sen tietää jokainen parisuhteessa elänyt. Kun uros ei pääse purkamaan viriliteettiään, hänestä saattaa tulla kiukkuinen. Nyt erään floridalainen mies on purkanut vihaansa vaimoonsa.

37-vuotias Jong Park ei saanut pyynnöistä huolimatta vaimoltaan seksiä. Hän suuttui niin paljon, että hyökkäsi naisen kimppuun ja repi häntä hiuksista. Lopuksi Park heitti tätä leivänpaahtimella raivonpuuskassa.

Mies pidätettiin pariskunnan kotona Boca Ratonissa, mutta hänet vapautettiin pian putkasta. Parkia syytetään kotiväkivallasta. Vaimo kärsi väkivaltatilanteen johdosta mustelmista, ja häntä pelotti omien sanojensa mukaan asua saman katon alla aviomiehensä kanssa. Parilla on Palm Beach Post -lehden mukaan kaksi yhteistä lasta.