Nymfomaanilla kovat vaatimukset: ”Pakko saada 5 orgasmia päivässä!”

Lifestyle Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Jos ihminen harrastaa keskimäärin suhteessaan seksiä noin pari kertaa viikossa, on nymfon elämä lakanoiden välissä huomattavasti villimpää. Brittiläinen Nessa Jay kertoi The Sun -lehdelle otteita superseksuaalisen naisen elämästä.

24-vuotias norfolkilainen nainen on harrastanut seksiä 300 ihmisen kanssa. Hänen seksiaddiktionsa alkoi 16-vuotiaana ensimmäisen yhdynnän jälkeen. Nessa Jay kertoi saavuttaneensa seksuaalisen huipentumansa 19-vuotiaana. Hän iski potentiaalisia kumppaneita supermarketeista ja vei heidät kotiinsa harrastamaan kanssaan seksiä.

Nainen ei pidä itseään outona, vaikka hänen elämänsä pyörii lähinnä seksuaalisuuden ympärillä. Hän arvostelee työkseen seksileluja ja on harrastanut kimppakivaa sekä seksiä naisten kanssa. Tällä hetkellä Nessalla on vain yksi kumppani, vaikka hän on kokeillut myös polyamorisia suhteita.

Naispuolisia ystäviä nymfolla ei ole, koska kaverit pelkäävät hänen iskevän heidän miehensä. Himo täyttää suuren osan Jayn päivistä, ja hän tunteekin olonsa melko paineistetuksi ilman päivittäistä seksikokemusta.

– Käteni hikoavat, tunnen oloni vihaiseksi, ja minun on tyydytettävä itseni, jos en saa ainakin viittä orgasmia päivässä seksin kautta, kommentoi nainen lehdelle.