Urheiluankkurin Botox-hoito pieleen: Pelästytti kotikatsomot – ja synnytti netti-ilmiön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiossa työskentelevien henkilöiden ulkonäkö on alituisesti tarkastelun kohteena, ja nyt sen on saanut huomata myös 61-vuotias suosittu amerikkalainen urheiluankkuri Bob Costas. Hän nimittäin esiintyi televisiossa poikkeuksellisesti molemmat silmät verenpunaisina tulehduksesta.

NBC
NBC

Kotikatsomoissa säikähdettiin näkyä, joka oli kuin kauhuelokuvasta. Page Six paljasti syyksi pieleen menneen Botox-hoidon, joka aiheutti silmätulehduksen.

Lopulta Costas joutui jättämään väliin lähetyksensä ensimmäisen kerran sitten uransa aloittamisen vuonna 1988. Siinä ei kuitenkaan ollut vielä kaikki, sillä internet oli jo ehtinyt syttyä miehen verestäviin silmiin. Costasin silmille perustettiin nimittäin oma Twitter-tili, jonne on sittemmin kerätty tilannetta parodioivaa kuvamateriaalia.