5 elämänohjetta, jotka voit oppia Beyoncelta – nämä kannattaa sisäistää

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nykyään upgreidaus on päivän sana. Ihmiset eivät tyydy entisenlaiseen elämäntyyliin, ja uusia ratkaisuja haetaan kotimaisista innovaatioista ja maailmalta. Poptähtien elämäntyylin seuraaminen on kiinnostavaa, koska heillä on monesti varaa tehdä erilaisia kokeiluja ja satsata luksuselämään.

Beyoncen kaltaiset supertähdet lanseeraavat tuotteita, nostavat esille uusia suunnittelijoita ja päätyvät jäljittelyn kohteiksi niin ulkomuotonsa kuin dieettinsä puolesta. Nykynainen voisi Elite Dailun mukaan ottaa mallia kuningatar B:stä, ja viedä elämänsä seuraavalle asteelle.

1. Ihminen voi olla samanaikaisesti seksikäs ja tyylikäs. Monet naiset vetävät seksikkyyden yli pukeutumisessaan. Tavikset eivät voi kulkea kaupungillä pelkissä rintaliiveissä, kuten Rihanna. Beyoncen punaisen maton vaatevalinnat paljastavat ihoa, mutta säilyttävät hyvän maun ja glamourin vaikutelman.

2. Miehesi menestys ei ole pois sinulta. Voimaparit tunnetaan siitä, että he tukevat toistaan tapahtui mitä tahansa. Beyonce ja Jay-Z ovat molemmat huippumenestyneitä artisteja, jotka tekevät paitsi yhteistyötä, menestyvät myös omillaan. B:lle ura ei mene rakkauden edelle, vaan tämä renesanssinainen kykenee hoitamaan sekä perheen, avioliiton että poptähden uran menestyksekkäästi.

3. Tee mitä rakastat, nyt. Beyonce aloitti laulamisen seitsemänvuotiaana. Hän työskenteli koko elämänsä yhtä unelmaa silmälläpitäen, ja se kannatti. Nainen on nyt huipulla. Kuka tahansa voi samantien lähteä tavoittelemaan suurta unelmaansa alkamalla heti työskennellä sen eteen. Pienetkin päivittäiset teot vievät eteenpäin menestyksen tiellä.

4. Tee tekoja puheiden sijaan. Monesti ihmiset kertovat etukäteen suunnitelmistaan ja saattavat tehdä suuren numeron asioista, joita ei ole vielä edes tapahtunut. Beyonce ei puhunut kenellekään uuden albumin työstöstä, ja visuaalinen levy räjäytti ilmestyessään suuren yleisön ja kriitikkojen kiinnostuksen kattoon. Riski kannatti.

5. Älä anna muiden nähdä heikkoa hetkeäsi. Jokaisella on joskus hetkiä, jolloin he hajoilevat haasteidensa kanssa. Beyoncella oli Blue Ivy -tyttären syntymisen jälkeen runsaat vauvakilot niin kuin kenellä tahansa naisella. Se tuskin tuntui hyvältä, paineitakin oli ilmassa lehtikirjoitteluiden takia. Hän ei antanut maailman nähdä pelkojaan, vaan suuntasi kuntosalille ja palasi pian takaisin lavalle.