Claudia Romani löydettiin malliksi tanskalaiselta uimarannalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialainen bikinimalli Claudia Romani on kuulunut maailman kauneimpien naisten kastiin muun muassa Tanskan FHM-miestenlehden, Q-lehden ja Ekstra Bladetin äänestyksissä. Lisäksi hän oli Meksikon GQ-lehden vuoden 2012 seksikkäimpien naisten joukossa Sofia Vergaran, Alyssa Millerin ja Megan Foxin seurassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Staran haastattelussa Claudia paljasti pilke silmäkulmassa, että lapsena hän unelmoi työskentelevänsä kääntäjänä tai tulkkina ja matkustelevansa ympäri maailmaa. Matkalaukkua hän on toki saanut vetää perässään, mutta unelma-ammatti vaihtui ajan kuluessa. Opiskeluaikoina Tanskassa asuessaan hän siirtyi yllättäen sattuman kaupalla mallintöihin.

– Olin salaa haaveillut mallin urasta, mutta se ei ollut mahdollista pienessä italialaisessa kotikaupungissani. Muutin nuorena Tanskaan opiskelemaan multimediasuunnittelua. Yhtäkkiä kansainvälisesti tunnetun FHM-miestenlehden tanskalaisversion edustajat löysivät minut kööpenhaminalaiselta rannalta, Claudia kertoi Staralle.

Claudia Romani on noussut parissa vuodessa maailman kuvatuimpien kaunotarten joukkoon, sillä paparazzit seuraavat häntä alituisesti ympäri maailmaa. Taannoin Claudia hehkutti Facebook-sivullaan Staran julkaisemaa artikkelia. Hänellä on pelkästään Facebookissa yli 120.000 fania. Naisen unelmana olisi olla vielä jonakin päivänä Maxim-lehden tai Italian GQ-lehden kansikuvassa.

– Toki tahtoisin saavuttaa jalansijaa myös muoti- ja lifestyle-lehdissä, enkä esiintyä pelkästään glamour-mallina. Olen kuitenkin luonnostani kurvikas, joten superlaihaa mallia minusta ei saa tekemälläkään, 75C-kuppikoon muodot omistava nainen naurahti.