Harry Styles näyttelijäuralle? Leonardo DiCaprio antoi vinkit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailma on irvaillut Hollywood-tähti Leonardo DiCapriolle, kun The Wolf of Wall Street -elokuvassa näytellyt mies menetti lähes varman miespääosa-Oscarin Matthew McConaugheylle. Verkko on täynnä Leo-meemejä, joissa naureskellaan sitä, että monta kertaa ehdolla ollut mies ei taaskaan voittanut pystiä.

Leo on kuitenkin suhtautunut häviöönsä reilusti, ja suunnannut ajatuksensa uusien kykyjen valmentamiseen. Hänen kerrotaan nyt viettäneen aikaa One Direction -tähti Harry Stylesin kanssa ja neuvotelleen nuorukaisen kanssa mahdollisista rooleista.

– Leon tuotantofirma Appian Waylla on ainakin kymmenen elokuvaprojektia, joiden roolit voisivat kiinnostaa Harrya. Leo kutsui Harryn talolleen pitkäksi viikonlopuksi puhumaan työstä ja naisista. Bradley Cooperkin liittyy luultavasti seuraan, kertoi sisäpiirin lähde The Sun -lehdelle.

One Direction -yhtyeen ympärillä on liikkunut eroamishuhuja, kun bändin jäsenten kerrotaan haluavan tehdä sooloprojekteja. Väitteet on kielletty jyrkästi yhtyeen puolelta. Poikabändi työstää uutta musiikkia Good Charlotte -rokkibändin kanssa. Harry on ehkäpä ryhmän tunnetuin jäsen kiharapehkoineen. Hän on myös median lellikki naisseikkailujensa ansiosta. Viimeksi Stylesin uutisoitiin saalistaneen itselleen 35-vuotiaan laulajan Alison Mosshartin, joka vaikuttaa The Kills ja The Dead Weather -nimisissä yhtyeissä.