Viimeinkin! Ke$ha muuttamassa artistinimensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen poppari Ke$ha, eli Kesha Sebert, otti taannoin dollarin merkin nimeensä massasta erottuakseen. Sen jälkeen nainen on pysynyt otsikoissa pienimuotoisia kohuja aiheuttaen. Suosion varjopuolet kulminoituivat konkreettisesti tänä vuonna naisen jouduttua vieroitushoitoon.

Kesha Sebert piti itseään teininä rumana ankanpoikasena, eikä hän esimerkiksi suostunut esiintymään ponnahduslautana toimineen Flo Ridan jättihitti Right Roundin musiikkivideolla. Lopulta hän päätti astua julkisuuteen, mutta on sittemmin kärsinyt lisää ulkonäköpaineista. Hiljattain hän joutui klinikalle bulimian ja anoreksian takia.

27-vuotias Ke$ha on nyt tehnyt paluun valokeilaan, mutta ensimmäisenä muutoksena nainen on poistanut dollarin merkin Facebook-nimestään. Lisäksi hän julkaisi Instagramissa kuvan, jolla hän kuvailee nykyistä mielentilaansa vahvana. Hänellä on kuvassa paita, jossa lukee: ”IMA SURVIVOR”, eli olen selviytyjä.

Ke$ha, eli Kesha Sebert, kirjoittautui tammikuun alussa chigagolaiseen vieroitushoitolaan. Hänen äitinsä Pebe on myös hoidettavana samassa paikassa posttraumaattisen stressihäiriön takia. Äiti on osoitellut syyttäviä sormia laulajan tuotantotiimiä kohti, ja väittänyt heidän pilanneen tyttärensä minäkuvan. Popparin on epäilty hoidattavan klinikalla samalla alkoholiongelmaansa.