Uskomaton pelastuminen! Lentokone törmäsi laskuvarjohyppääjään – katso kuva

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridassa todistettiin hiljattain uskomatonta lento-onnettomuutta, jossa lintu lensi pienkoneen tuulilasin läpi lentokoneen ohjaamoon. Pilotti selvisi törmäyksestä muutamalla naarmulla. Nyt samassa osavaltiossa on tapahtunut toinen yhtä uskomattomalta kuulostava onnettomuus.

Poliisi
Poliisi

Associated Press uutisoi uskomattomasta kolarista, jossa laskuvarjohyppääjä törmäsi lentokoneen kanssa. Pienkone oli laskeutumassa Tampassa sijaitsevalle lentokentälle ja pahaksi onneksi myös laskuvarjohyppääjä oli tähdännyt samaan paikkaan. Pilotti tai hyppääjä eivät ehtineet väistää toisiaan ja lopulta lentokone sotkeutui hyppääjän varjon naruihin.

Vielä ihmeellisemmältä kuulostaa, että kumpikaan ihmisistä ei saanut rysähdyksessä suurempia vammoja ja tilanteesta selvittiin säikähdyksellä. Paikalla ollut Tim Telford onnistui valokuvaamaan onnettomuuden ja kuvista huomaa, että hengenlähtö ei ole ollut kaukana, vaikka onnettomuus tapahtuikin lähellä maanpintaa. Lentokone ja varjo vaurioituivat pahoin.