Auts! Näinkin nolosti voi korkokengillä kävellessä käydä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Stilettikoroilla kävelemistä voidaan verrata kovan luokan trapetsitaiteiluun. Korot antavat näyttävyyttä, pituutta ja ryhtiä, mutta joskus niiden käytössä joudutaan tinkimään jalkojen hyvinvoinnissa. Kompuroidessa voi käydä huonosti.

YouTube
YouTube

Verkkoon on nyt ladattu videokooste, jolla nähdään korkokenkäisiä naisia. Kooste ei kuitenkaan keskity naisten kauniin kävelyn esittelemiseen vaan siihen, miten käy kun korkokengällä astuu väärin. Naiset näyttävät ensin upeilta, mutta kompuroiminen tekee heistä naurettavan hauskoja.

Kerroimme taannoin korkokenkien käyttöä helpottavasta puudutusaineesta. Sen sijaan, että naisen tarvitsisi kärsiä korkokenkien aiheuttamaa kipua, voi hän suihkuttaa jalkoihinsa uudenlaista puudutusainetta. Suihketta voi lisätä jaloille neljä kertaa päivässä ja se puuduttaa ja helpottaa kipua jo kymmenessä minuutissa. Korkokenkien liikakäyttö saattaa kuitenkin aiheuttaa lisäongelmia jalkoihin.