7-vuotias hiljensi Talent-kotikatsomot – huikea lauluesitys vetää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa on nähty jo Tenavatähti-ohjelmien aikana lapsikykyjä, jotka tulkitsevat aikuisten kappaleita tunteikkaasti ja kylmiä väreitä aiheuttaen. Nyt saamme kuulla norjalaisen laululupauksen sielukkaan tulkinnan sikäläisessä Talent-ohjelmassa.

YouTube
YouTube

Seitsemänvuotias Angelina Jordan astui hiljattain paljain jaloin Norway’s Got Talent -kilpailun lavalle. Pienellä tytöllä oli yllään hento, valkoinen mekko ja hänen tummat hiuksensa olivat huolettomasti vapaina ja valtoimenaan. Hentoääninen tyttö kertoi tuomaristolle tulkitsevansa Billie Holidayn klassikkokappale Gloomy Sundayn.

Kun musiikkimaailman tuleva lupaus avasi äänijänteensä, pysähtyivät tuomarit tuijottamaan häntä suut ammollaan. Jazzia ja bluesia rakastava pikkukeijukainen käytti taidokkaasti äänijänteitään laulussa aiheuttaen ihastelun kohinaa myös yleisössä. Yksi tuomariston jäsenistä kutsui lasta vanhaksi sieluksi, ja siltä hän totisesti myös kuulosti. Tämä laululintunen lentää vielä pitkälle.