Charlie Sheen teki vesakeskiset!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikkien bilettäjien isä Charlie Sheen on muuttanut elämäänsä tavattuaan pornotähtirakkaansa Brett Rossin. Nyt miehen kerrotaan jopa menneen niin pitkälle, että hän laittoi korkin kiinni ja ryhtyi puhdistuskuurille.

Charlie Sheen sai aikoinaan potkut Miehen puolikkaat -sarjasta villin bailaamisen ja päihteiden käyttönsä takia. Sittemmin hän on päässyt tähdittämään Anger Management -sarjaa ja tähti on jälleen kovassa nousussa. Hän uskoo hyötyvänsä eniten siitä, jos elää siivosti.

– Kaikessa on kyse dollareista. Charlie tietää, että jos hän saa pidettyä itsensä aisoissa ja pärjää Anger Managementin kanssa, se tuottaa lisää rahaa. Parin viikon ajan hän on ollut kokonaan juomatta ja puhdistanut kroppaansa. Hän ottaa sen vakavasti! Kertoi lähde Radar Online -lehdelle.

48-vuotias Sheen on antanut morsiamelleen Brett Rossille vapaat kädet elämänsä järjestelyjen suhteen. Nainen onkin heti laittanut rahaa palamaan ja patistanut miehen vähentämään alkoholin juomistaan. Sheen luottaa tulevan vaimonsa hyviin aikeisiin ja tottelee tämän toiveita, viihdelehdistä supistaan.