Mikä lihaskimppu! Miehen vartalo kuin ulkoavaruudesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lihaksia kasvatetaan yleensä voimaharjoitusten ja proteiinipitoisen ruokavalion avulla. Äärimmäisiin kasvatuspuuhiin ryhtyvät turvautuvat toisinaan myös vippaskonsteihin massaansa kasvattaakseen. Harva kuitenkaan ryhtyy yhtä äärimmäisiin tekoihin kuin Arlindo ”The Mountain” Souza.

YouTube
YouTube

Brasilialainen kehonrakentaja on nimittäin ottanut lihaksiinsa kasvattavia ruiskeita, eikä hänen järkyttävän kokoisilla lihaksilla ole mitään tekemistä todellisen voiman kanssa. 43-vuotias mies on ihaillut jo pitkään Arnold Schwarzeneggeriä ja myöntää, että on aikoinaan käyttänyt jopa steroideja. Hänen pakkomielteenä on mahdollisimman näyttävät käsivarret ja mies näyttää monen mielestä enemmän avaruusoliolta kuin upealta lihaskimpulta.

Feikkilihakset aiheuttavat samalla terveysriskin, sillä miehen ystävä kuoli taannoin samanlaiseen harrastukseen. Arlindo ei omien sanojensa mukaan ota ruiskeita kuin neljä kertaa viikossa kahden kuukauden välein. Ruiske sisältää mineraaliöljyä, alkoholia ja anestesia-ainetta. Jos ei muuta, niin saa mies käsivarsillaan ainakin kaipaamaansa huomiota.