Marysol Pattonin märkä paita paljasti kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Draamasarja Täydelliset naiset sai aikoinaan ympäri maailmaa valtavan suosion, joka alkoi näkyä pian myös realityohjelmissa. Teeman ympärille perustettiin nopeasti lukuisia Tosielämän täydelliset naiset -realitysarjoja, joista Miamin version julkkistähti on Marysol Patton.

Eilen Marysol ikuistettiin nautiskelemassa Miami Beachin aalloista, mutta ilmeisesti bikinit olivat jääneet kotiin. Nainen nimittäin pulahti mereen vain ohut valkoinen t-paita yllään, ja kaikki tietävät mitä märästä paidasta seuraa.

45-vuotias Marysol Patton jäi kiinni rattijuopumuksesta tammikuussa 2010, vain puoli vuotta Elsa-äitinsä rattijuopumuspidätyksen jälkeen. Pattonin 76-vuotias äiti Elsa Patton tunnetaan erityisesti pilalle leikeltyjen kasvojensa ansiosta.