Miranda Kerr Wonderbran kampanjaan – näyttävä tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Victoria’s Secret -mallina maailmanmaineeseen noussut Miranda Kerr ripusti viime vuonna enkelinsiivet narikkaan ja siirtyi muiden yhtiöiden mainoskasvoksi. Nyt hänet nähdään jälleen alusvaatemainoksissa.

Miranda Kerr on kiinnitetty Wonderbra-alusasubrändin mainoskasvoksi. Tämä on varmasti iso uutinen myös Victoria’s Secretin tiimille, sillä Miranda kertoi vuosi sitten eroamisen syyksi halunsa kasvattaa poikaansa kokopäiväisesti. Nainen solmi Wonderbran kanssa kolme kuukautta kestävän sopimuksen. Hänet on nähty viime aikoina myls Swarovskin, H&M:n ja Reebokin mainoksissa.

Wonderbran Hello Boys -mainoskampanja on yksi ikimuistoisimmista kampanjoista ikinä. Mainoksessa huippumalli Eva Herzigova esitteli Wonderbra-rintaliivejä ensimmäisen kerran vuonna 1994. Tuolloin sana ”rinvavako” sai täysin uuden merkityksen, ja kuvaa ovat sittemmin kuolanneet kymmenet miljoonat miehet ympäri maailmaa. Mainos nousi aikoinaan myös uutisiin, kun se pysäytti liikennettä ja aiheutti liikenneonnettomuuksia. Samalla mainos nosti Herzigovan huippumalliksi.