Näinkö Justin Bieber hurmasi Selena Gomezin takaisin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entiset sydänkäpyset Justin Bieber ja Selena Gomez ovat olleet runsaasti uutisissa muun muassa päihdesekoilujensa vuoksi. Kaksikko on nähty jälleen viettämässä aikaa toistensa kanssa, ja nyt heidän onkin huhuttu olevan palaamassa yhteen.

Mikäli RadarOnline.com-sivuston raporttiin on uskomista, Justin Bieber onnistui houkuttelemaan Selena Gomezin takaisin kainaloonsa melko klassisella keinolla, eli antamalla tälle kukkia. Mistään maantieojasta poimituista horsmankukista ei tosin ollut kyse, sillä poptähden kerrotaan lähettäneen Selenalle erilaisia kukkia jopa 10.000 dollarin arvosta.

Kukkayllätyksen lisäksi Justin Bieber jakoi Twitterissä kuvan Oscar-gaalassa näyttäytyneestä ex-rakkastaan. Twiitissä kanadalainen kultakurkku kuvaili Selenaa ”Kaikkein eleganteimmaksi prinsessaksi”. Vanha suola tuntuu siis janottavan Bieberiä toden teolla, ja hän yrittää kaikkensa voittaakseen näyttelijä-laulajattaren sydämen takaisin puolelleen.

Poptähti Justin Bieberistä on viime aikoina tehty syntipukki eksänsä Selena Gomezin ongelmiin ja neitokaisen vanhemmat ovat syyttäneet Bieberiä ongelmista. Kanadalaisen popparin kerrotaan suuttuneen ex-tyttöystävänsä vanhemmille tuomiosta. Vielä hiljattain Bieber oli uudessa suhteessa malli Chantel Jeffriesin kanssa, eikä tahtonut Selenaa takaisin, koska tämä on liian vaikea tyttöystävä. Selena Gomez on kuitenkin hänen ensirakkautensa.