Tamara Ecclestone viimeisillään raskaana – julkaisi alastonkuvansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

F1-moguli Bernie Ecclestonen tytär Tamara Ecclestone on parhaillaan viimeisillään raskaana. Laskettuun aikaan on jäljellä enää viikko, ja nainen ei Instagram-päivityksensä perusteella malta odottaa, että tyttövauva syntyy.

Hän julkaisi blogissaan upean alastonotoksen, jossa näkyy paljas raskausajan kurveilla varustettu vartalo. 29-vuotias Tamara laittoi kuvan oheen viestin, jossa hän kertoi odotuksen loppuhuipennuksen olevan jo viikon päästä.

Ecclestone meni naimisiin bisnesmies Jay Rutlandin kanssa Ranskan Rivieralla viime vuoden heinäkuussa. Häiden on raportoitu maksaneen seitsemän miljoonaa dollaria. Tamaran uutisoitiin odottavan lasta marraskuussa. Tuleva tyttövauva on hänelle ensimmäinen lapsi.