Tampereelle avataan uusi yökerho

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen yöelämä saa kaipaamansa lisän, kun Work & Leisure Club Union avaa ovensa perjantaina 14. maaliskuuta. Uusi nuorille aikuisille kohdennettu yökerho on keskittynyt nuorekkaaseen klubikulttuuriin ja tanssimusiikkiin.

– Tällä hetkellä Tampereella ei juuri ole nuorelle kohderyhmälle suunnattuja vastaavanlaisia klubeja, joten tämäntyyppiselle konseptille on kysyntää, toteaa Restamaxin yökerhotoiminnan markkinointipäällikkö Carlos Marquez.

Avajaisviikonlopun jälkeisenä perjantaina 21. maaliskuuta lavalle nousee Cheek ja huhtikuussa estradin valtaavat muun muassa Elastinen ja JVG. Noin tuhannen asiakaspaikan klubin yläkerrassa soi tuoreet listahitit, alakerrassa rennompi reggae, reggaeton ja salsa.

Union Work & Leisure Clubin tilat jakautuvat nimensä mukaisesti kahteen eri puoleen, yläkerran pääsalissa on tehdasmiljöötä jäljittelevä industrial-tyylinen klubi tanssilattioineen ja alakerrassa rento tiki-henkinen loungebaari.