Lapsi pelkäsi hirviöitä – mitä teki nerokas apteekkari!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain poliisista, joka oli vienyt eräälle lapsiperheelle henkilökohtaisesti kirjeen, jossa hän vakuutteli suojelevansa lapsia rikollisilta öisin. Lapset olivat pelänneet nukkumaanmenoa naapurustossa riehuvien roistojen vuoksi.

Nyt hieman samankaltainen tapaus on sattunut Pohjois-Dakotassa. Pikkutyttö oli kertonut paikallisen farmaseutin luona vieraillessaan, että ei voi nukkua öisin, koska pelkää sängyn alla olevia hirviöitä. Nerokas apteekkari Jeff Dodds oli kuunnellut lapsen huolen tarkkaan ja antoi hänelle asianmukaista lääkettä hirviöiden poistamiseksi.

Mies oli ojentanut työlle vedellä täytetyn suihkepullon, jossa oli lappu: ”Hirviösuihke. Suihkuta ympäri huonetta ennen sänkyyn menemistä, toista tarpeen vaatiessa.” Kuusivuotias tyttö nukkuu apteekkarin ansiosta paremmin, Gizmodo-julkaisu tietää.