Aubrey O’dayn bikinivartalo hipoo täydellisyyttä – vesileikeistä kuvat julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Aubrey O’Day on noussut Yhdysvalloissa kuuluisuuteen Danity Kane -tyttöbändin jäsenenä ja sittemmin soolouransa merkeissä. Suomessa hänet tunnetaan kuitenkin paremmin viihdelehtien sivuilta ja rohkeissa asuissa poseeraamisesta.

Nyt Aubrey O’Day on jakanut Instagram-tilillään sarjan kuvia, joissa hänen näyttävät muotonsa pääsevät oikeuksiinsa. Kuvissa bikineihin sonnustautunut kaunotar nähdään vesileikeissä toisen naisen ja kahden miehen kanssa.

Between Two Evils -albuminsa julkaisun jälkeen 30-vuotias Abrey O’Day on nähtiin yhdessä Danity Kane -yhtyeen kanssa viime vuoden MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye ilmoitti tekevänsä tulevaisuudessa yhdessä musiikkia. Aika näyttää julkaistaanko uusi albumi tämän vuoden aikana.