Jenkkiräppäri Tyga kiinnitetty Blockfestin tähdeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lil Waynen perustamaan Young Money –kollektiiviin yhdessä Draken ja Nicki Minajn kaltaisten supertähtien kanssa kuuluva amerikkalainen Tyga saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen, kun hän esiintyy Tampereen Ratinanniemessä 1. – 2. elokuuta järjestettävän kaupunkifestivaali Blockfestin lavalla.

Kaliforniassa varttunut 24-vuotias Tyga on tekemässä maailmanlaajuista läpimurtoa tänä vuonna ilmestyvällä pitkäsoitollaan, jonka vastaavana tuottajana toimii Kanye West. Levyn ensimmäisellä singlelohkaisulla vierailee Justin Bieber. Tyga löysi omaleimaisen tyylinsä keväällä 2013 ilmestyneen Hotel California –albuminsa myötä ja on ollut sen jälkeen erittäin aktiivinen julkaisurintamalla. Tuotteliaalta Tygalta on nimittäin tulossa lyhyen ajan sisään myös yhteislevy laulajatähti Chris Brownin kanssa.

Blockfestin ohjelmisto esittelee myös tänä vuonna hiphop-kentän antia useasta eri näkökulmasta. Festivaali kertoi aiemmin kiinnittäneensä perjantain pääesiintyjäksi west coast –legenda Snoop Doggin. Modernimpaa uuden musiikin aaltoa edustava Tyga nähdään Blockfestin lavalla lauantaina. Uusina kotimaisina kiinnityksinä tapahtuman kotimaiseen kattaukseen liittyvät Juno, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Raappana sekä Stepa & Are.

Joka vuosi ennakkoon loppuunmyydyn Blockfestin liput on saatavilla Lippupalvelusta ja Tiketistä.