Kiinteistövälittäjät testasivat asuntoa – jäivät kiinni seksipuuhista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kun seksin harrastamisesta jää kiinni valvontakameran ansiosta, on enää turha väittää, ettei sitä tapahtunut. Yhdynnässä ei sinänsä ole mitään väärää, mutta on paikkoja ja aikoja, jolloin se ei ole soveliasta. Nyt kaksi kiinteistövälittäjää jäi kiinni seksistä asiakkaan talossa.

Newjerseyläinen kodin omistaja Richard Weiner haastoi kiinteistövälittäjät oikeuteen, koska he käyttivät hänen kotiaan sensuaalisia tapaamisiaan varten. Robert Lindsay ja Jeannemarie Phelan kärähtivät asuntoon asennettujen valvontakameroiden ansiosta.

Kiinteistövälittäjät saivat asiakkaan uskomaan, että asunnon voisi myydä 650.000 dollarilla. Weinerin mukaan summa oli vääristelty, ja välittäjät pitivät asuntoa listalla, jotta voisivat jatkaa suhdettaan. Kamerakuva näytti, että pari harrasti seksiä ainakin kymmenen kertaa miehen kodissa ja myös hänen sängyssään.

Inside Edition -sivusto julkaisi videon tapahtuneesta. Vimeon videolla nähdään toisiaan suutelevat Lindsay ja Phelan, jotka myöhemmässä otoksessa pukevat vaatteita ylleen sängyn vieressä. Kiinteistövälittäjät menettivät luonnollisesti työpaikkansa tapauksen takia.