Kristian Nairn tuli kaapista: ”En ole koskaan piilotellut seksuaalisuuttani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monen mielestä HBO-kanavan Game of Thrones -fantasiatelevisiosarja on niin addiktoiva, että sen pitäisi olla laiton. Nyt eräs sarjan tähdistä on avautunut seksuaalisuudestaan. Julkkikset pohtivat paljastusta pitkään, mutta tällä kertaa irlantilaistähti Kristian Nairn kertoi odottaneensa kysymystä.

Mieheltä kysyttiin Winter is Coming -fanisivustolla häntä sankoin joukoin ihailevista homofaneista, jolloin Kristian kertoi yllättäen olevansa itse homoyhteisön jäsen.

– Rehellisesti, kun kysyt homoyhteisöstä, puhut minun yhteisöstäni. Tiedän omaavani paljon homofaneja, ja se on ihanaa. En ole koskaan piilotellut seksuaalisuuttani keneltäkään koko elämäni aikana. Olen odottanut, että siitä kysyttäisiin haastattelussa, koska sellaista asiaa ei vain möläytä ulos. Olen yrittänyt jopa viedä keskusteluita siihen suuntaan, kommentoi Kristian Nairn sivustolle.

38-vuotias mies esittää Hodor-hahmoa Games of Thronesissa. Kristian Nairn on näyttelijän pestinsä lisäksi tunnettu kotimaassaan Irlannissa DJ:n töistä. Hän näytteli ennen Games of Thrones -sarjaa Ripper Street -sarjassa. Harva tietää, että kyseinen tähti on huikeat 206 senttimetriä pitkä.