Miley Cyrus rentoutui näyttävästi bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miley Cyrus kiertää parhaillaan maailmaa kesällä Suomeenkin saapuvan Bangerz-kiertueensa merkeissä. Tähti on ehtinyt kiertueensa aikana muun muassa maistella fanin pikkuhousuja, jakaa tyttörakkauta ja esittää kiitoksiakin keränneen country-tyylisen version OutKast-yhtyeen Hey Ya -hitistä.

21-vuotas laulajatar on päässyt kiertueensa keskellä myös viettämään vapaa-aikaa. Miley Cyrus rentoutui Dallasissa uima-altaan äärellä, ja jakoi lepohetkestään Instagram-kuvan. Otoksessa tähti poseeraa tietenkin mustissa bikineissä, älypuhelin kädessään.

Neitokainen kiertää parhaillaan uusimman Bangerz-albuminsa tiimoilta samannimisellä maailmankiertueella, joka rantautuu kesällä myös Suomeen. Virkistääkö pirteä skandinaavinen kesäkuun ilma Mileyn jälleen imuttelemaan fania kesken esityksensä – se jää nähtäväksi.