Palatsin vartija sortui – vitsailija sai viimein nauramaan työvuorossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vartijoiden habitukseen kuuluu tietty vakavuus, ja heiltä odotetaan asiallista käytöstä. Monet palatsien vartijat eivät esimerkiksi hymyile tai juttele turisteille, vaan keskittyvät täysin vartioimistehtäväänsä.

YouTube
YouTube

Nyt eräs mies sai kuitenkin vartijan repeämään jutuillaan. Mies selitti höpöhöpö-juttuja, joiden mukaan hän kävi samaa Tylypahkan velhokoulua tuppisuisen vartijan kanssa. Selityksen mukaan vartija kommunikoi myös kouluaikoina pelkästään kyllä ja ei -vastauksilla, kun tältä kysyttiin nimeä.

Huulenheitto sai lopulta vartijan nauramaan. Kujeileva herraseurue heitti toisilleen yläfemmaa onnistuneen pilailun vuoksi. Video todistaa, että meidän kaikkien sisällä kukkii lopulta huumorin kukka – oli ulkokuori vakava tai ei.