Taksi järjesti kyytiläisille karmaisevan pilan – ei herkimmille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taksien palvelutaso saattaa vaihdella suuresti kuljettajan asenteen ja ammattitaidon mukaan. Pääasiallisesti taksin tehtävänä on viedä asiakas paikasta toiseen maksua vastaan. Kaikilla on kuitenkin varmasti kokemuksia myös huonosti käyttäytyvistä taksikuskeista.

YouTube
YouTube

Nyt New York Cityn taksimatkustajia on jekutettu karmealla tavalla, kun ammattipilailija James Failla on pelästyttänyt kyytiin nousseita ihmisiä valtavan käärmeen avulla. Taksimatkustajien reaktiot ovat hupaisia, mutta jokseenkin ymmärrettäviä. Osa ihmisistä raivostuu kuljettajalle silmittömästi ja videolla on jouduttu käyttämään paljon kirosanoja peittäviä piippauksia.

Videolla esiintyvällä tiikeripytonilla ei ole myrkkyhampaita, mutta se tapaa saaliinsa kuristamalla. Komeat käärmeet käyttävät ravinnokseen pieniä nisäkkäitä, lintuja ja toisia käärmeitä. Käärmekammo, eli ofidiofobia, on yksi yleisimmistä ihmisillä olevista peloista.