3-vuotias neuvotteli nerokkaasti äitinsä kanssa – tässä tuleva asianajaja!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset ottavat vanhemmistaan mallia ja oppivat aikuisten käyttäytymismallien mukaan tapoja, kuinka eri asioihin suhtaudutaan. Harvoin kuitenkaan perheissä päästään todistamaan pikkulapsen aktiivista neuvottelua siitä, voiko hän syödä päivällisen sijaan muffinssin.

YouTube
YouTube

– Linda, kulta, kuuntele, kolmevuotias Mateo aloittaa äidin kanssa neuvottelemisen kuin aikuinen mies konsanaan.

Lapsi kutsuu vanhempiaan äidiksi ja isäksi, mutta mielipiteitä ilmaistessaan hän ottaa käyttöön vanhempiensa etunimet kuin kovemman luokan neuvotteluissa. Ipana on oppinut nuoresta iästään huolimatta argumentoimaan asioista asialliseen sävyyn sen sijaan, että tyytyisi heittäytymään lattialle itkupotkuraivareihin.

Pojan äiti Linda Beltran kertoo videosta, että tenavan mielestä hänen tulisi saada muffinssia päivällisen sijaan, koska Mateo on jo nauttinut lounaan aiemmin. Poika osaa käyttää sanavarastoaan hyvin hyödyksi ja liittää mukaan myös aikuisten käyttämää elekieltä. Joku saattaa arvella, että tästä lapsesta on vielä haastetta opettajille aikanaan.