Kylie Jenner jälleen isosiskojensa jalanjäljissä – rohkeat bikinikuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa omasta realitysarjastaan tunnettu Kardashianien klaani on täynnä toinen toistaan näyttävämpiä neitokaisia. Myös perheen nuorin jäsen, Kylie Jenner, tepastelee isosiskojensa vanavedessä. Hänestä povataan parhaillaan tulevaa mallilupausta.

Kylie on vasta 16-vuotias, mutta kuviensa perusteella häntä saattaisi luulla täysi-ikäiseksi. Tuoreissa Instagram-kuvissaan neitokainen poseeraa uima-altaan läheisyydessä varsin uskaliaissa mustissa bikineissä.

Kardashianin realityperheen kuopus Kylie Jenner on siskojensa tapaan yrittänyt luoda uraa mallina. Teinin uutisoitiin taannoin öykkäröineen Beverly Hillsissä ja esittäneen pikkudiivan elkeitä. Hän nimittäin kyseli hotellin henkilökunnalta tietävätkö he kuka hän on, kun tähdelle kieltäydyttiin tarjoilemasta alkoholia.