Mariah Carey esitteli upean bikinivartalonsa Instagramissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulaja Mariah Carey on tehnyt vuosikausia yhteistyötä erilaisten räppäreiden kanssa. 43-vuotias onnistui kaikkien yllätykseksi lanseeraamaan 1990-luvun ajoista kuihtuneen uransa uudelleen huipulle The Emancipation of Mimi -albumillaan, jonka It’s Like That -hitti räjäytti aikanaan suosion.

Nainen on myös hemaiseva bikinikaunotar huolimatta siitä, että hän on putkauttanut maailmaan Moroccan ja Monroe -kaksoset. Mariahin tiukka dieetti ja kunto-ohjelma pitävät huolen siitä, ettei turvotus pääse yllättämään. Instagramin bikinikuvissa tähdellä on yllään punaiset bikinit.

Mariah Careylla on takanaan avioliitto musiikkituottaja Tommy Mottolan kanssa. Liitto ei ollut onnellinen, ja tähti avautui siitä omissa lyriikoissaan esimerkiksi albumilla E=MC². Laulaja kuuluu niihin harvoihin kultakurkkuihin, joilla on viiden oktaavin ääni.