Mies hävisi vedon – kukaan ei aavistanut mitä olikaan tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kavereiden kanssa vetojen lyöminen kuuluu monien ihmisten elämään, ja usein vetojen häviäjä ei joudu kaivamaan lompakkoaan, vaan tekemään jotain paljon karumpaa ja ikimuistoisempaa. Niin myös tällä kertaa otsikoihin päätyneessä tapauksessa, jossa Wilcoxin veljekset löivät vetoa urheiluottelun tuloksesta.

YouTube
YouTube

Andrew Wilcox hävisi helmikuussa koripallo-ottelua koskeneen vedon ja joutui siksi lunastamaan lupauksensa, jonka mukaan hän tanssii veljensä valitsemaa musiikkia puolen tunnin ajan vilkkaassa risteyksessä Utahin osavaltiossa sijaitsevassa Provon kaupungissa.

Lupauksen lunastamisesta tuli nuoren miehen elämän toistaiseksi noloin tilanne, joka päätyi tietenkin myös verkkoon satojen tuhansien ihmisten katsottavaksi. Kukaan ei kuitenkaan aavistanut millaiset bileet Andrew saisi aikaiseksi, sillä hän sai yllättäen tanssiseuraa.