Miley Cyrusin kieli osoittautui vaaralliseksi – johti oikeustoimiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen laulajatar Miley Cyrus tunnetaan paitsi taipumuksestaan herättää jatkuvasti uusia kohuja käytöksellään, myös hänen villin kielensä vuoksi. Se ei nimittäin tahtoisi millään pysyä hänen suunsa sisäpuolella. Mileyllä lieneekin toiseksi tunnetuin kieli populaarimusiikin piirissä heti Kiss-yhtyeen Gene Simmonsin jälkeen.

Nyt kieli on aiheuttanut myös oikeusjuttuun johtaneen onnettomuuden. Charles Nicholas Sarris -niminen mies oli mukana rakentamassa Miley Cyrusin Bangerz-kiertueen lavasteita, joihin kuuluu myös jättiläismäisestä Mileyn kasvokuvasta alkava kielen näköinen liukumäki. Charles loukkaantui kielirekvisiittaa rakentaessaan, ja miehen mukaan syypäänä oli lavasteista vastaava ShowFx-yhtiö.

TMZ-verkkosivuston uutisen mukaan Charles Nicholas Sarris vaatii oikeudessa korvauksia ShowFx-yhtiöltä. Miehen mukaan yhtiö ei varoittanut häntä tarpeeksi hyvin työhön liittyvistä vaaroista. Kieltämättä erikoinen tapaus.