Montako naista tarvitaan roskapussin viemiseen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Roskien vieminen tuntuu olevan joillekin ihmisille ylitsepääsemättömän vaikeaa, vaikka periaatteessa kyse on maailman yksinkertaisimmasta asiasta. Kun pussi täyttyy, otetaan se astiasta ulos, pannaan sen suu solmuun, laitetaan astiaan tilalle uusi tyhjä pussi ja viedään täysi jäteastiaan.

YouTube
YouTube

Näin simppeliä asia ei kuitenkaan ole ainakaan eräällä videolla esiintyvien naisten maailmassa. Videolla olevilla neitokaisilla roskien vieminen on edennyt esimerkillisesti siihen pisteeseen saakka, kun säkki täytyy heittää isompaan laariin. He sentään ovat siis ymmärtäneet viedä roskat ulos. Valitettavasti jäteastian reuna on hieman korkealla neitokaisiin nähden, joten kun yksi nainen ei onnistu heittämään pussia astiaan, rientää apuun toinen neitokainen.

Ongelma lienee siinä, että roskapussi on liian suurikokoinen, ja tältäkin päänvaivalta olisi vältytty, jos roskat olisi jaksettu viedä aiemmin pienemmissä erissä. Kun kolmas nainen astelee myös ihmettelemään asiaa, menee pussi heitettäessä rikki. Videon katsominen saa osan naisista häpeämään sukupuoltaan suurissa myötätunnon tuskissa. Onneksi kolmikko lopulta onnistuu tehtävässään 2,5 minuutin jälkeen.