Video osoittaa – nörtit hallitsevat maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ujot älykkötyyppit saattavat kärsiä joskus kouluaikoina nörtti-habituksestaan, mutta aikuisten maailmassa nörteillä on iso osansa markkinavoimien tärkeinä vaikuttajina. Etkö usko? Katso seuraava Buzzfeedin video, ja saatat olla pian eri mieltä.

YouTube-videolla kerrotaan, että kun aiemmin nörttejä pidettiin epäsosiaalisina, nykyään he muodostavat isoja joukkoja, joissa on voimaa. Ensimmäinen vuonna 1970 järjestetty Comic-con veti paikalle 300 ihmistä, 2010-luvulla alan tapahtumiin osallistuu yli 300.000 sarjakuvafania.

Viime vuosien suosituimmat elokuvat ovat olleet nörttileffoja. Avatar, The Avengers, Harry Potter, Iron Man, Transformers, Lord of the Rings ja Dark Knight -elokuvat ovat kaikki joko sci-fiä, fantasiaa tai peräisin sarjakuvista. Niin ikään League of Legends -pelillä on yli 70 miljoonaa pelaajaa. Jos heidät laitettaisiin yhteen paikkaan, syntyisi maailman 19. suurin valtio. 70 prosenttia amerikkalaista deittailisi nörttiä. Katso loput faktat videolta.