Kovaa peliä Hollywoodissa – supertähtien kauneudenhoitaja tilasi palkkamurhan

Ohhoh! · Stara.fi

Hollywood-elokuvissa on nähty vuosikymmenten aikana lukemattomia vauhdikkaita toimitajännäreitä, joissa ihmiset tilaavat palkkamurhaajan esimerkiksi puolisonsa, exänsä tai kilpailijansa perään. Aina kyse ei ole kuitenkaan pelkästä fiktiosta, sillä nyt eräs kauneudenhoitaja on vahvistanut asian todeksi.

Poliisi
Poliisi

Monien supertähtien kauneutta urallaan hoitanut Dawn DaLuise on nimittäin pidätetty epäiltynä kilpailijansa murhayrityksestä. Esimerkiksi Sarah Michelle Gellaria ja Michelle Trachtenbergia hoitanut DaLuise yritti saada entisen NFL-tähti Christopher Geilen murhaamaan Gabriel Suarezin, joka avasi viime viikolla oman liikkeensä aivan DaLuisen liikkeen naapuriin.

Urheilutähti ei ole vielä saanut syytteitä, mutta pidätetty DaLuise on pidätetty ja tällä tietoa hän on saamassa raskaat syytteet oikeudessa.