Tupacin kuulusteluvideota verrattiin Justin Bieberiin – katso

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailma on kohissut nähtyään vastikään 20-vuotiaan Justin Bieberin kuulusteluvideot, jotka kuvattiin Miamissa torstaina. Paparazzi Jeffrey Binion haastoi tähden oikeuteen ja väitti tämän käskeneen henkivartijansa pahoinpidellä hänet.

YouTube
YouTube

Viime kesänä sattuneessa välikohtauksessa valokuvaajaa kuristettiin ja hänen kameransa vietiin. Bieberin kuulusteluvideoissa nähtiin röyhkeänä esiintynyt poppari, joka näytti nuokkuvan tuolillaan, eikä suostunut vastaamaan kaikkiin kysymyksiin. Nyt materiaalia on verrattu räppäri Tupac Shakurin vuoden 1995 kuulusteluvideoon.

Miestä syytettiin tilanteessa siitä, että hänen musiikkinsa oli innostanut teinit ampumaan teksasilaisen poliisin. Tupac vastaa videolla jokaiseen kysymykseen kunnioittavasti ja selkeästi – niihinkin, jotka vaikuttavat pelkältä utelulta. Bieber puolestaan menetti hermonsa, kun häneltä kysyttiin asiattomuuksia Selena Gomezista.