Kate Upton ilkeän photoshoppauksen uhriksi – tekaistu alastonkuva verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Kate Upton on tällä hetkellä yksi maailman eniten kuolatuista julkkisneitokaisista. Tulevassa The Other Woman -elokuvassa näyttelevä tähti avasi oman Instagram-tilin ja sai ensimmäisen minuutin aikana 1.200 seuraajaa. Vuorokaudessa ylittyi 100.000 seuraajan rajapyykki.

YouTube, Sports Illustrated
YouTube, Sports Illustrated
Kuva: Beach Bunny
Kuva: Beach Bunny

Nyt Celeb Jihad -sivusto on jakanut otoksia, joiden se väittää olevan Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kuvauksista peräisin olevia Kate Uptonin alastonkuvia. Kuvat ovat kuitenkin tekaistuja, eikä Sports Illustrated -lehti ole suhtautunut asiaan huumorilla. TMZ-sivuston mukaan lehti uhkasi nimittäin Celeb Jihad -sivustoa oikeusjutulla, mikäli kuvia ei poistettaisi. Uhkailu auttoi, sillä kuvat ovat sittemmin hävinneet Celeb Jihadista, mutta leviävät parhaillaan jo muilla verkkosivuilla.

Splash
Splash
Kuva: Beach Bunny
Kuva: Beach Bunny

Kate Upton on vasta 21-vuotias mallikaunotar, mutta hän on jo esiintynyt lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.