Koira jätettiin autoon – kosto ei jäänyt keneltään huomaamatta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suomessakin kesähelteet saavat äityä melko tukaliksi. Lemmikkieläimiä ei pitäisi koskaan jättää kuumaan autoon esimerkiksi kauppareissun ajaksi. Nyt eräs koira protestoi autossa olemista näyttävästi – ja erittäin kuuluvasti.

YouTube
YouTube

Pahimmassa tapauksessa koirat tekevät autoon jätettynä tuhojaan penkkejä pureskelemalla tai ohikulkijoille haukkumalla. Nyt 1,5-vuotias Fern-boxeri keksi paremman keinon huomion saamiseksi. Kun hänen omistajansa meni käymään taidegalleriaan, kyllästyi tyttökoira autossa odottelemiseen vartin jälkeen. Se painoi tassullaan auton torvea.

– Tulin galleriasta ulos ja katsoin kadulle, niin näin ihmisten osoittavan autoani sormella ja kerääntyneen sen ympärille. Pelästyin, että koiralle oli tapahtunut jotain ja juoksin auton luokse. Tajusin lähempänä, että ihmiset ottivat kuvia auton torvea soittavasta koirastani. Fern vilkaisi minua vain sivusilmällä ja jatkoi tööttäämistä, koiran omistaja 58-vuotias Graham Haddow kertoi Elite Dailylle.