Shokkiväite: 16-vuotias Kardashian käynyt jo kauneusleikkauksissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien sisarparveen kuuluvat neitokaiset elävät parrasvaloissa patsastelemalla ja julkisuuden varjopuolena on tietysti hurjat ulkonäköpaineet. Nyt myös nuoremmat sisarukset, Kendall ja Kylie, ovat joutuneet tarkan suurennuslasin alle, kun heistä nuoremman epäillään turvautuneen kauneusleikkauksiin.

Kylie Jenner päivittää ahkerasti kuviaan Twitteriin ja Instagramiin. Äskettäin 16-vuotias neitokainen nähtiin poikkeuksellisen rohkeissa bikinikuvissa, ja nyt hän on innostunut esittelemään takamustaan isompien siskojen tavoin. Kaksi asiaa on kuitenkin pistänyt kaikkien silmiin – Kylien pienentynyt nenä ja suurentuneet huulet.

OK! Magazine kysyi kauneuskirurgian ammattilaisilta arviota Kylien muuttuneesta ulkonäöstä ja kaikki sanoivat, että teini on todennäköisesti turvautunut plastiikkakirurgiaan. Hänen nenäänsä on kavennettu, huulia suurennettu ja otsaa kohotettu. Kylie on kieltänyt väitteet jyrkän järjestelmällisesti.