Lindsay Lohanin seksikumppanit julki – uskomaton määrä supertähtiä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohunäyttelijätär Lindsay Lohan ei ole juuri viime vuosina hyvästä julkisuudesta nauttinut, mutta siinä lienee hieman neitokaisen omaakin syytä. Tähti suunnitteli vielä jokin aika sitten muuttoa Britanniaan iskettyään sieltä miesseuraa. Bonuksena pääsisi myös irti tutuista kuvioista ja selän takana räpsivistä paparazzeista.

Nyt Lindsay on kuitenkin jälleen lööpeissä johtuen mystisestä listasta, jossa on Lohanin kaikki miesvalloitukset. Nainen ei ole pitänyt makuuhuoneensa ovea lukittuna, ja totuus paljastuu In Touch -lehden käsiin päätyneestä nimilistasta. Syynä on ilmeisimmin tähden oma kerskailu, sillä hän halusi ystäviensä tietävän, ketkä julkkismiehet on kellistänyt.

36 kuuluisan rakastajan joukkoon mahtuu monia yllätysnimiä, kuten Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake, Joaquin Phoenix, Colin Farrell ja Wilmer Walderrama. Kaikki listalla olleet eivät ole sinkkumiehiä, joten nimien paljastuminen voisi hajottaa parikin Hollywood-suhdetta. Tämän vuoksi lehden sivuilla julkaistu lista on osaksi blurrattu.

Aiemmin Lohanin on kerrottu himoinneen muun muassa The Wanted -yhtyeen Max Georgea, mutta se liekki ei saanut lisäpöllytystä, kun mies iski silmänsä malli Nina Agdaliin. Lohanin kerrotaan kirjoittaneen valloituslistansa Beverly Hills -hotellissa tammikuun lopussa. Tähden paljastukset järkyttävät varmasti monia julkkismiehiä, sillä yleensä alalla vallitsee ääneen sanomaton sopimus vaikenemisesta sen suhteen, mitä tapahtuu kulissien takana.