Lucy Mecklenburgh säväytti rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa nähty brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa yrittäjänä. Neitokainen perusti muun muassa oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Taannoin Lucy nähtiin lomailemassa Dubaissa.

Nyt 22-vuotias kaunotar on jatkanut matkusteluaan, ja hänen reittinsä on vienyt tällä kertaa Yhdysvaltain Miamiin. Lucy Mecklenburgh kuvattiin paikallisella uimarannalla mustissa bikineissä henkilökohtaisen valmentajansa, Cecilia Harrisin kanssa.

Erottuaan entisestä kihlatustaan Mario Falconesta huhtikuussa 2012 Mecklenburgh on treenannut ahkerasti. Hän kertoi saaneensa paljon kysymyksiä ihmisiltä, miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.