Mies ilmoitti metrossa myyvänsä huumeita – et usko mitä sitten tapahtui!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huumediilerit toimivat yleensä huomaamattomasti välttääkseen kiinnijäämisen. Eivät kuitenkaan kaikki. Eräällä kodittomalla miehellä ei ollut nähtävästi enää mitään menetettävää, joten hän järjesti kohtauksen New Yorkin metrossa.

Verkkovideolla miehen voi kuulla huutavan kovaan ääneen taskujensa sisällöstä. Samalla kun tuotteet laitetaan myyntiin matkustajille, tulee kadunmies paljastaneeksi päihdepäissään itsestään muitakin faktoja.

Kiinnostuneille naisille tiedoksi, että tämä komistus on sinkku ja valmis tutustumaan uusiin ihmisiin. Homomiehiin koditon ei sen sijaan halua tutustua lähemmin. Hänen vaimonsa on kuollut, ja mies on menettänyt myös muita perheenjäseniä. Lääkärin mielestä tämä katujen kulkuri on hullu, mutta ehkäpä hän on vain saanut kyllikseen omista myyntiartikkeleistaan.