Raskaana oleva nainen sekosi – ajoi lapsia täynnä olevan tila-auton mereen

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Aika ajoin puhutaan äitien kokemista paineista, jotka voivat joskus johtaa esimerkiksi masennukseen. Aina ei ole kysymys pelkästään turhasta valituksesta, vaan ihmiselle voi ahdistuksen keskellä puhjeta mielenterveydellisiä ongelmia.

YouTube
YouTube

Eräs floridalainen äiti ajoi viime viikolla lapsia täynnä olevan tila-autonsa Atlantin valtamereen Daytona Beachilla. Nainen ja tämän kolme-, yhdeksän- ja kymmenenvuotiaat lapset onnistuttiin pelastamaan vedestä ripeällä toiminnalla. CNN-kanavan uutisvideolla nähdään, miten hengenpelastajat vetävät lapsia ulos autosta.

Silminnäkijät kuvasivat äidin katsetta tyhjäksi, ja hänen epäiltiin voivan henkisesti huonosti. Nainen on nyt viety sairaalaan, jossa hänen mielenterveydellinen tilansa tutkitaan. Kaikki lapset ovat hyvässä kunnossa ja viettävät aikaansa Orlandossa sukulaisen hoivissa.