Vauvojen hämmentävä valokuvailmiö leviää nopeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Nicolas Cage on melkoisen kaukana perinteisestä Hollywoodin kiiltokuvakomistuksesta. Miehen mieleenpainuvat piirteet, lukuisat ikimuistoisen sekopäiset roolisuoritukset ja taipumus vääntää kasvojaan varsin hämmentäviin ilmeisiin ovat kuitenkin johtaneet siihen, että hän on yksi maailman tunnetuimmista amerikkalaisista miestähdistä.

babyniccage.tumblr.com
babyniccage.tumblr.com

Internetissä on nähty edellä mainittujen syiden vuoksi lukuisia Nicolas Cage -aiheisia meemejä. Melko tuoreena ilmiönä ihmiset ovat päättäneet muokata erilaisten vauvojen kuvia niin, että taaperoille on annettu Nicolas Cagen kasvot. Seuraukset ovat usein vähintäänkin mieltä järkyttäviä. Painajaismaista kuvastoa Nicolas Cage -vauvoista on kerätty People Holding Baby Nic Cage -nimiseen Tumblr-blogiin.